Pret vechi: 999,00 lei

Special Price 989,00 lei

+ -
Livrare între 15 și 29 Noiembrie
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Culoare: Negru

Decriere:

Cafetiera electrica Siphon, marca KitchenAid, are un design ingenios care iti permite sa urmaresti intregul proces de preparare al cafelei. Este speciala datorita metodei spectaculoase de preparare al cafelei - siphon sau "infuzie in vid", obtinand astfel o cafea corpolenta, dar si cu un grad mai ridicat de cofeina spre deosebire de celelalte metode de filtru.

Ce presupune modalitatea siphon de preparare a cafelei? 

Siphon-ul presupune prepararea cafelei folosind presiunea vaporilor de aer din partea inferioara a cafetierei, impingandu-i in spatiul superior al acesteia. Cafeaua proaspat infuzata sus este picurata inapoi in carafa inferioara, in momentul in care procesul de preparare al cafelei s-a incheiat.  

Prin metoda siphon apa fierbinte este imbibata complet si uniform in cafeaua macinata, scotand aromele intense si proprietatile depline ale boabelor de cafea macinate preferate.Astfel, gustul si aroma cafelei raman captive in interiorul cafetierei si nu se risipesc in aer, oferind un rezultat clar, vibrant si nemodificat de niciun factor exterior, pe care cafetierele obisnuite nu reusesc sa-l ofere.

Versatil, usor de folosit si de curatat, aparatul este compus din:  baza stabila a cafetierei- recipientul care colecteaza cafeaua infuzata, pe care este plasat in siguranta recipientul superior (locul in care are loc infuzia cafelei si care joaca in acelasi timp rol de capac al cafetierei). Cu alte cuvinte, carafa/recipientul superior are o dubla functie: de infuzie si de servire/turnare a cafelei.

Carafa de la baza este prevazuta cu un maner moale la atingere, cu un buton on/off (pornire/oprire) si cu un indicator luminos (LED), iar cea superioara dispune de un maner, filtru si tub din inox rezistent.  

Detalii tehnice:

- Putere: 1440 W

- Materiale: sticla, inox, plastic

- Materialul componentei de imersiune/capac: polipropilena

- Capacitate: 1 L

- Dimensiuni HxLxl: 36,2 x 17 x 22 cm

- Greutate: 2,1 kg

Garantie: 2 ani

Dacă produsele sunt achiziţionate de persoane juridice / societăţi /organizaţii etc., garanţia comercială este de 1 an de zile, indiferent de produs.

Despre brand:

KitchenAid este un brand american prezent de aproape un secol în aparatura de uz casnic. Produsele reprezintă un mix de performanță profesională, calitate artizanală și design emblematic. Povestea KitchenAid începe în 1886, când Jospehine Cochrane brevetează prima ei invenție și se continuă cu anul 1919 când se inventează primul bol cu mixer. Astăzi, KitchenAid și-a diversificat oferta de produse în culori unice, rămânând fidel pasiunii pentru fabricarea produselor de înaltă calitate. In multe culturi, mancarea este o expresie a iubirii - si in cultura KitchenAid, inainte de toate - se gateste din inima.

Informații produs
Tara Brand
Statele Unite ale Americii
Garantie
2 ani
Culoare
Negru
Brand
Kitchen Aid
Material
Sticla, Inox, Plastic
Finisaj Exterior
Satin
Tip Alimentare
Priza
Putere
1440W
Capacitate Litri
1 L
LED
Da
Senzori
Nu
Afisare Data
Nu
Afisare Temperatura
Nu
Baterii Incluse
Nu
Returnare
14 zile
Greutate
2 kg
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus