Până la

-28%

Dormitorul piticilor

Redecorează camera bebelușilor

Colecțiile de mobilier și accesorii Baby se remarca prin designul inteligent, special proiectat pentru confortul celui mic, începând încă cu primele zile de viață. Gama variată de mobilier permite aranjarea integrală a încăperii până la cele mai mici detalii, astfel ca întreaga familie se poate bucura de un confort sporit în orice moment al zilei!

Expiră in 31 zile

31 martie

Produse

72

Hello new world!

O lume întreagă se deschide în fața celui mic! Pentru a te asigura că nu îi lipsește nimic celui mic din primele zile de viață, îți recomandăm un mobilier multifuncțional, în culori neutre - moderne.

Colecția Montessori

Susține dezvoltarea armonioasă a bebelușului tău prin explorare senzorială intuitivă. Definită de siguranță și căldura familiară specifică, colecția Montessori reprezintă un stil de viață!

Colecția Selena

Dă frâu liber imaginației tale mixând piese de mobilier creative în funcție de nevoile voastre! Profită la maxim de spțiul de care dispuneți cu un mobilier inovativ.

Cotton Baby

O colecție inspirată din delicatețea bumbaclui, Cotton Babby se remarcă prin atenția la detalii, special concepute pentru siguranța bebelușului tău.

Natura Baby

Accentele naturale de lemn și puritatea nuanței de alb desăvârșesc acest set de mobilier pentru copii.

Alte campanii

Nu rata nicio campanie

Abonează-mă la newsletter

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus