Până la

-38%

Dormitorul copiilor

Oferă-i copilului tău confortul necesar!

Copiii au nevoie de un spațiu plin de inspirație și confort pentru o dezvoltare armonioasă de-a lungul copilăriei. Pentru asta trebuie să le oferim un ambient în care să își poată extinde orizontul creație și al învățării. Alege piese de mobilier practice, transformabile, pe care le poate folosi de-a lungul anilor.

Expiră in 1 zile

21 noiembrie

Produse

107

Delicatețe în nuanțe de alb

Nuanțele de alb luminează interiorul camerei copilului stimulându-i astfel activitatea și creația. Colecția Baby Cotton se remarcă prin designul elegant, special proiectat pentru confortul celui mic.

Confortul juniorului

Gama variată de mobilier permite aranjarea integrală a încăperii până la cele mai mici detalii. Oferă-i piticului spațiul perfect pentru joacă și odihnă.

Atingerea naturii în camera copilului

Natura baby, o colecție care se remarcă prin aspectul estetic, atractiv și modern în același timp.

Camera unei prințese

Oferă o redecorare demnă pentru o prințesă. Nuanțele de roz pal vor întregi decorul camerei și vor transforma interiorul în regatul fetiței tale.

-38%
Livrare în 3-5 zile

Pret vechi: 267,00 lei

Special Price 165,00 lei

Decor adolescentin

Colecția Lofter este alegerea perfectă în amenajarea camerei unui adolescent. Luminile și tonurile întunecate se întrepătrund într-un mod armonios și relaxant.

Dormitor adolescenți Blacky

Într-un astfel de dormitor, totul trebuie să fie la locul său, și asta face posibilă multitudinea de spații pentru depozitarea lucrurilor și obiectelor.

Mobilier pentru adolescenți Dynamic

Colecția Dynamic se distinge prin forma simplă a mobilierului care în combinație cu manerele de lemn vă permit să creați un interior modern și confortabil.

Alte campanii

Nu rata nicio campanie

Abonează-mă la newsletter

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus