Până la

-81%

Primăvară în bucătărie

Oferă momente gastronomice de înaltă calitate și transformă gătitul în pasiune!

Gătitul însemnă pasiune, însă implică creativitate și chimie. Pentru a redescoperi savoarea autentică a alimentelor preparate cu deosebită atenție acasă, păstrând totodată calitatea alimentelor, vă punem la dispoziție o selecție de produse unice, gata să transforme gătitul în pasiune!

Expiră in 1 zile

31 martie

Produse

60

Prânz sănătos!

Păstrează o dietă echilibrată chiar și atunci când te afli la birou sau ești departe de casă. Cu ustensilele necesare, poți păstra totul fresh și organizat!

Preparare rapidă

În bucătărie, totul începe cu pregătirea alimentelor. Ne-am gândit să vă oferim o mână de ajutor și să vă punem la dispoziție ustensile adecvate în orice situație!

Gătire creativă

Pentru a redescoperi savoarea autentică a alimentelor preparate acasă, vă punem la dispoziție oale de gătit sub presiune, tigăi și tăvi de ultimă generație.

Servire impecabilă

Indiferent dacă sărbătorești un eveniment special sau dorești să transformi mesele în familie în momente memorabile, accesoriile potrivite pot să aducă un plus de savoare mâncării servite.

Deserturi delicioase

Prăjiturile realizate în casă au o aromă specială. Dedicarea și pasiunea cu care sunt făcute nu trebuie să însemne și mult timp petrecut în bucătărie!

-81%
Livrare în 1-3 zile

Pret vechi: 227,00 lei

Special Price 42,00 lei

Alte campanii

Nu rata nicio campanie

Abonează-mă la newsletter

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus