Pret vechi: 3.372,00 lei

Special Price 2.318,00 lei

Download app
5% Extra Reducere doar în aplicație!
+ -
Termenul de livrare este de 12 săptămâni
Bonusuri

- Livrarea si Returnarea este Gratuită

Detalii produs
Garantie
2 ani
Disponibil in showroom
Nu
Culoare
Alb
Numar Persoane
3 Persoane
Structura
Spuma Poliuretanica
Material Suprafata
Stofa
Returnare
14 zile
Tara Brand
Turcia
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Stil: Clasic

Discretia, rafinamentul si frumusetea sunt elementele definitorii pentru canapeaua Ikon White.

Canapeaua Ikon White impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.

Şezutul canapelei Ikon White este elastic şi nedeformabil datorită construcţiei pe spumă poliuretanică.

Cadrul solid este construit din lemn si metal, asigurand astfel durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului.

 

Dimensiuni canapea standard:

Adancime: 84 cm

Lungime: 224 cm

Inaltime: 82 cm

 

Dimensiuni canapea extinsa:

Adancime: 104 cm

Lungime: 190 cm

Inaltime: 82 cm

 

Detalii tehnice:

Canapeaua Ikon White este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.

Picioarele canapelei sunt realizate din plastic si au o inaltime de 15 cm.

Se extinde prin functia Click-Clack. 

 

Numar persoane: 3

Canapea Extensibila: Da

Tapiterie: Textila

Lada depozitare: Da

Compozitie: Spuma Poliuretanica

Asamblare: 

Produsul este partial asamblat. Necesita montarea lateralelor.

Preţul afişat nu include montajul, fotoliile şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului. Fotoliile pot fi achizitionate separat.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus