Pret vechi: 9.172,00 lei

Special Price 7.861,00 lei

pdf link Descarcă catalogul de culori şi materiale
+ -
Termenul de livrare este de 4-5 săptămâni
Beneficii

- Livrarea si Returnarea sunt Gratuite*

Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Colecţia: Modern

Culoare: Rosu

Canapeaua Mushka Double imbina simplitatea cu eleganta si se integreaza perfect in orice living modern. Este un concept destul de unic, original, canapea confortabila, care rezolvă una dintre problemele timpurilor moderne -mediu zgomotos.

Lucrati într-un spațiu deschis, mare? Aveti nevoie să va concentrati, sa vorbiti la telefon sau doar doriti să aveti un pic de intimitate? Nu este nimic mai ușor; partea de jos canapelei va deveni o bariera impotriva zgomotului.


Detalii tehnice:

Design unicat in Europa realizat de un faimos studio de design.

Picioarele sunt realizate din otel.

Tapiteria este realizata din stofa.

Canapeaua Mushka Double este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.


Dimensiuni:

Lungime: 134 cm

Adâncime: 63 cm

Înălţime: 46 / 130 cm


Poza de prezentare a produsului este cu titlu orientativ. Acest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori.

Informații produs
Tara Brand
Republica Cehă
Garantie
2 ani
Adancime totala
63 cm
Inaltime Canapea
46 cm
Latime Produs
134 cm
Culoare
Rosu
Material Picioare
Otel
Numar Persoane
2 Persoane
Material Suprafata
Stofa
Returnare
14 zile
Greutate
25 kg
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus