Pret vechi: 53,00 lei

Special Price 37,00 lei

Acest produs face parte din campania December SALE. Folosiți codul XMAS15 în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% extra reducere. Reducere valabilă până pe 07.12.2021 00:00 sau în limita stocului disponibil.
+ -
Livrare în 3-5 zile
Modalități de plată
  • Online cu card de debit sau credit
  • Online prin PayPal
  • Transfer bancar
  • La livrare, cu cardul sau cash
  • Plata în 12 rate fără dobândă *

* Plata în rate nu este valabilă pe perioada campaniilor de reducere.

Informații produs
Garantie
2 ani
Autor
Gabriel Poenaru
Editura
Signatura
Limba
Romana
Returnare
14 zile
Greutate
1 kg
Descriere

Descriere:

Împreună nu este doar un cuvânt. Este o persoană căreia i se alătură o altă persoană și o altă persoană până când se formează o comunitate.

Împreună este o pagină, prinsă de o altă pagină și încă de o pagină, până la alcătuirea cărții. Împreună este mare cât lumea. Împreună nu se termină niciodată.

După o idee de Bianca Mereuță, Gabriel Poenaru, autorul și ilustratorul cărții, ni-l înfățișează pe ÎMPREUNĂ sub forma unui spiriduș pe care copiii îl pot găsi în cele mai apropiate ipostaze de viață.

Detalii:

Anul aparitiei: 2018

Numar de pagini: 30

Format: 22×26 cm/copertă cartonată/hârtie offset

ISBN: 978-606-94615-0-1

Despre autor:

Gabriel Poenaru este editor, coordonator, art director, autor, ilustrator cu experienţă de peste douăzeci de ani în cartea pentru copii, având peste cincizeci de titluri care-i poartă semnătura. Fondator al unei edituri cu profil de carte pentru copii și mentor pentru crearea altor edituri, Gabriel Poenaru este un artist complet care pune bazele unei școli românești de ilustrație de carte pentru copii alături de alți autori și ilustratori contemporani deoarece cunoaște îndeaproape potențialul creativ românesc și își propune să contribuie la valorificarea lui.
Profesionalismul său este o garanţie a calităţii înalte a produsului editorial pe fondul optimizării resurselor de producţie, pe de o parte şi a capacităţii sale de a produce bestseller, pe de altă parte. Gabriel Poenaru este supraspecializat pe manuscris miniat (baza formei prezentării de carte) și unul dintre puținii ilustratori contemporani care pot ilustra basm în stilul clasic. Totodată, pentru artist este de interes și cartea concept, acel material editorial tot mai apreciat la nivel internațional și foarte utile educației formale și informale, experiențiale a copiilor noștri. Din anul 2012, Gabriel Poenaru este și părinte.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.

Returnarea produselor este GRATUITA.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Formularul de Retur e in coloana a 2-a din Footer ( subsolul paginii ) in sectiunea MYSOMPRODUCT.

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Întrebări și răspunsuri

Ai nelămuriri? Pune o întrebare și poți primi răspuns de la comunitate

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus