Pret vechi: 7.546,00 lei

Special Price 5.906,00 lei

pdf link Descarcă catalogul de culori şi materiale
+ -
Livrare între 15 și 30 Septembrie
Beneficii

- Livrarea si Returnarea sunt Gratuite*

Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Colecţia: Clasic

Culoare: Gri

Coltarul Howard Lounge Grey impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.

Cadrul solid este construit din lemn masiv ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de arcurile din componenta sezutului. 

Detalii tehnice:

Tapiteria este din stofa premium.

Picioarele sunt realizate din lemn de fag, iar rotile sunt din alama.

Tapiteria nu este detasabila.

Produsul se poate realiza si cu sezlongul pe partea opusa.


Dimensiuni:

Lungime:  295 cm

Adâncime: 168 cm

Înălţime: 90 cm

Inaltimea picioarelor: 15 cm

Inaltimea sezutului fata de sol: aproximativ 52 cm

Adancime sezut: aproximativ 95 cm  (elementul de 2 locuri)

 

Termen de livrare:

Fiecare produs  se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata. Datorită procedeului complex de realizare acest produs se livrează în termen de 4-5 saptamani.

 

Poza de prezentare este cu titlu orientativ. Acest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori.

Informații produs
Tara Brand
Polonia
Garantie
2 ani
Culoare
Gri
Material Suprafata
Stofa
Numar Persoane
4 Persoane
Structura
Arcuri
Returnare
14 zile
Greutate
30 kg
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus