Pret vechi: 1.730,00 lei

Special Price 1.514,00 lei

+ -
Livrare în 1-2 săptămâni
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Comoda din lemn masiv cu sertare culoare cires Boston
Colectia: Clasic.
Culoare lemn: Antique Cherry.

Comoda din lemn masiv cu accente clasice, cu sertare practice, încăpătoare si manere metalice.


Detalii tehnice
Construită din lemn masiv, culoare cires antic. Cinci sertare cu manere metalice.
Montaj rapid și ușor.


Dimensiuni :
Adancime: 45 cm, latime: 86, inaltime: 100 cm

Informații produs
Tara Brand
Polonia
Garantie
2 ani
Inaltime
100 cm
Latime
86 cm
Adancime
45 cm
Culoare
Cires
Soft Close
Nu
Material
Lemn
Returnare
14 zile
Greutate
60.25 kg
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

3 review-uri
client
comoda boston
O comoda eleganta, f. frumoasa. Usor de asamblat pt. persoane cu abilitati practice.
Livrarea promta.
client
Comoda
Transport deficitar
client
COMODA DIN LEMN MASIV CU SERTARE CULOARE CIRES BOSTON
La un sertar al comodei este rupta o bucata de lemn. Am sesizat acest lucru ,in 21 iunie, solicitand schimbarea produsului. Au trecut 3 saptamani si problema nu s-a rezolvat. Promisiuni, promisiuni de fiecare data cand dadeam telefon. Sunt dezamagita si probabil voi apela la protectia consumatorului.
Cadar Sergiu team member sâmbătă, 14 iulie 2018
Ne cerem scuze pentru aceasta problema. Vom reveni in urmatoarele ore cu un raspuns legat de problema dumneavoastra. Va multumim!

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus