Pret vechi: 195,00 lei

Special Price 161,00 lei

Download app
5% Extra Reducere doar în aplicație!
+ -
Termenul de livrare este de 5-6 săptămâni
Bonusuri

- Livrarea si Returnarea este Gratuită

-Livrare Gratuită la comenzi de peste 149 lei

Detalii produs
Perioada de Retur
14 zile
Garantie
2 ani
Culoare
Negru
Tara Brand
Danemarca
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Villa Collection acoperă o gamă variată de obiecte de iluminat ambiental, pornind de la lumânări rustice și pînă la instalații LED decorative. Liniile simple sunt definite de stilul Nordic, mereu în tendințe.

Întreaga gamă Villa Collection respectă standardele Europene de siguranță și calitate.

Descriere:

Luminile ambientale au capacitatea să trezească la viață orice decor. Indiferent că vă doriți un plus de strălucire sau o ambianță plină de rafinament, acestea sunt gata să pună în valoare întregul cămin.


Culoare:  Negru

Material: Sticla / Metal

Utilizare: Interior

Diametru: 16 cm

Inaltime: 27,5 cm

Tip baterie: 3 x AAA

Temporizator: 6 ore ON / 18 ore OFF

 

Detalii tehnice:

Fabricate cu o atentie deosebita pentru un efect desăvârșit. 

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Mergi sus