Pret vechi: 25.282,00 lei

Special Price 22.934,00 lei

+ -
Livrare între 20 Septembrie și 04 Octombrie
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Culoare: Crem

Descriere:

Frigiderele realizate de compania SMEG au o personalitate unica datorita designului si calitatii lor. Aceste produse ofera functii multiple, spatii largi de depozitare si sunt potrivite in orice bucatarie.

Datorita culorilor luminoase si a liniilor fine, aceste frigidere sunt perfecte pentru orice iubitor de calitate, stil si rafinament.

Detalii tehnice:

- Material: otel

- Capacitate totala: 610 L

- Capacitate frigider: 385 L

- Capacitate congelator: 155 L

- Control reglare temperatura

- No Frost

- Alarma usa deschisa

- Alarma la cresterea temperaturii

- Indicator de lumina la cresterea temperaturii

- Iluminare interioara LED

- Functie Vacanta

- Functie congelare rapida

- Functie siguranta pentru copii

- Numar usi: 4

- Numar rafturi frigider: 4

- Numar sertare frigider: 2

- Numar rafturi congelator: 1

- Numar sertare congelator: 5

Dimensiuni:

- Inaltime: 187 cm

- Latime: 92 cm

- Adancime: 67,5 cm

- Greutate: 130 kg

Specificatii tehnice:

- Putere nominala: 190 W

- Consum electric anual: 455 kW / an

- Nivel zgomot: 46 dB

- Capacitate de congelare: 13 kg / zi

- Autonomie de functionare fara curent: 15 ore

- Voltaj: 220-240 V

Garantie: 2 ani

Informații produs
Tara Brand
Italia
Garantie
2 ani
Culoare
Crem
Brand
SMEG
Clasa Energetica
A+
Numar Usi
4 usi
Functii
No-Frost
Tip Alimentare
Priza
Putere
190W
Capacitate Litri
610 L
LED
Da
Colectie
Victoria
Returnare
14 zile
Greutate
50 kg
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus