250,00 lei
+ -
Livrare în 3-5 zile
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

SomProduct vine in ajutorul celor care isi doresc ca alegerea lor sa reprezinte cadoul perfect pentru cei dragi. Daruieste acest Gift Card SomProduct cu orice ocazie, iar cei dragi isi vor alege exact ce isi doresc din showroom-urile noastre sau on-line.

Valoare: 250 Lei

Termeni si conditii de utilizare Gift Card:

1 Gift Cardul SomProduct poate sa fie folosit integral pentru o singura achizitie.

2 Gift Cardul poate să fie utilizat pentru achiziția de mobilier și accesorii SomProduct, în limita sumei inscrise pe el. Valoarea acestuia poate sa fie completata pentru o achizitie cu oricare dintre modalitatile de plate acceptate pe www.somproduct.ro

3 De la acest card nu se ofera rest, fiind valabil pentru o singura tranzactie.

4 Valoarea produselor achizitionate prin Gift Card trebuie sa fie egala sau mai mare decat suma inscrisa pe card.

5 In cazul in care valoarea achizitiei este mai mare decat suma inscrisa pe el, diferenta poate sa fie achitata prin orice alta forma de plata.

6 Termenul de valabilitate al cardului este de 1 an calendaristic de la achizitia cardului. (data intocmirii facturii fiscale pentru cardul cadou).

7 Pentru comenzi online, este necesara introducerea codului inscripționat pe card, dupa adaugarea produselor în cos.

8 Pentru comenzile efectuate in magazin, este necesara prezentarea fizica a cardului, iar in momentul utilizarii acestuia, cardul va fi retinut la casa de marcat.

9  Pe un bon fiscal poate sa fie utilizat un singur Gift Card SomProduct.

10 SomProduct nu este responsabilă pentru pierderea, furtul sau deteriorarea cardului.

11 Utilizarea acestui card constituie acceptarea termenilor și condițiilor menționate.

12 Gift Cardul SomProduct poate să fie achiziționat din showroomurile SomProduct sau online pe www.somproduct.ro.

13 SomProduct are dreptul de a schimba termenii si conditiile de utilizare ale cardului fara o notificare prealabila.

Informații produs
Greutate
1 kg
Tara Brand
Polonia
Returnare
14 zile
Valabilitate Card
1 an
Garantie
2 ani
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor:

  • Seturi de mobilier (dormitor, living, baie) – 149 lei
  • Colțare și canapele – 149 lei
  • Dulapuri – 149 lei
  • Paturi – 89 lei
  • Piese de mobilier (comode, comode TV, biblioteci, mese de toaletă, rafturi, vitrine) – 79 lei
  • Saltele – 69 lei
  • Mese – 59 lei
  • Fotolii – 49 lei
  • Scaune – 39 lei
  • Alte produse – 29 lei

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Formularul de Retur e in coloana a 2-a din Footer ( subsolul paginii ) in sectiunea MYSOMPRODUCT.

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Întrebări și răspunsuri

Ai nelămuriri? Pune o întrebare și poți primi răspuns de la comunitate

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus