Pret vechi: 1.983,00 lei

Special Price 1.388,00 lei

+ -
Termenul de livrare este de 7-10 zile
Bonusuri

- Livrarea si Returnarea sunt Gratuite*

Detalii produs
Disponibil in showroom
Nu
Design
Clasic
Returnare
14 zile
Tara Brand
România
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Colecția: Moonlit

Lenjeriile de pat din colecția Moonlit sunt fabricate din bumbac 100% organic, fin și durabil. Lenjeriile de pat au o suprafață fină și moale, o durabilitate sporită datorită bumbacului organic, pastrându-și culoarea timp îndelungat. Cu fiecare spălare, aceste lenjerii vor deveni din ce în ce mai moi, oferind ani de confort. Creati instantaneu un aspect regal în orice dormitor cu colectia Moonlit.

Dimensiuni:

Cearceaf cu elastic: 160 x 200 x H 30 cm / 180 x 200 x H 30 cm

Lenjerie pilotă: 200 cm x 200 cm / 240 x 220 cm

Fețe pernă: 50 x 70 cm (2 buc) 

Proprietăți:

100% bumbac organic

Produsul este certficat GOTS și Fair Trade

Finisaj satinat

300 de fire pe cm2

Fețele de pernă au închidere de tip plic.

Cearceaful de pilotă se închide cu nasturi din cocos natural.

Mod de întreținere:

Spălare la temperatură maximă de 40 de grade Celsius, separat de alte rufe pentru a evita orice fel de deteriorare din cauza altor materiale.

Se recomandă uscarea naturală, căldura excesivă poate dăuna texturii.

Nu este necesară călcarea după spălare, însă pentru un aspect fin și proaspăt călcat, vă recomandăm să le călcați cu abur.

Despre brand:

Brandul Folded & Co. este un brand premium de lenjerii de pat confecționate din bumbac 100% organic, crescut și prelucrat în mod sustenabil. Avand un stil minimalist, dar cu design modern si elegant, lenjeriile Folded & Co. sunt perfecte pentru integrarea facila în stilul oricărei amenajări. Lenjeriile de pat sunt fabricate în una dintre cele mai mari fabrici din Calcutta, recunoscută la nivel global pentru practicile sustenabile și ecologice în industria textilă.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus