animation banner
delivery

Livrarea este 29,99 lei în toate orașele din România pentru orice comanda (Excepție București-Ilfov unde livrarea se face prin flota SomProduct si transport dedicat, costul de transport fiind 69,99 lei).

Livrăm pe întreg teritoriul României, însă pot apărea costuri suplimentare de livrare. În cazul în care adresa de destinație se află în afara razei de acoperire FanCourier, se va percepe o taxă de kilometri suplimentari, în valoare de 1,3 lei/km.

Pentru toate comenzile plasate, indiferent de sumă, costul de transport va fi de 29,99 lei în țară și 69,99 lei în București-Ilfov. La acest cost se adaugă costul fix perceput de agenția de curierat pe kilometri suplimentari în cazul în care localitatea de livrare nu se află în raza de acțiune a agenției de curierat. Aceste taxe sunt valabile atât pentru transportul prin agenția de curierat Fan courier, cât și pentru transportul dedicat.

Livrare Exclusivă SomProduct 29.99 lei cost fix în țară, respectiv 69.99 lei cost fix în București și Ilfov.

Pe raza județului Cluj-Napoca, livrarea se poate realiza exclusiv prin modalitatea de livrare - Livrare Exclusivă SomProduct 29.99 lei cost fix.

time

În cât timp se livrează produsele?

Pentru produsele regăsite în stoc, după confirmarea comenzii, livrarea durează aproximativ:

- 3-5 zile lucrătoare pentru comenzile plasate în timpul săptămânii sau în weekend
- pentru restul produselor, termenul de livrare este stabilit în momentul confirmării comenzii.
În cazul modificării termenului de livrare, veți fi informat atât telefonic, cât și prin e-mail.

time

Cine îmi livrează comanda?

Majoritatea produselor se livrează prin agenția de curierat Fan Courier. În Cluj, livrarea produselor se poate realiza exclusiv prin flota de transport SomProduct. În București și Ilfov, livrarea prin flota de transport SomProduct este opțională și se poate selecta în momentul finalizării comenzii, în pagina de plasare a comenzii.

În oferta de produse SomProduct există și produse voluminoase care necesită livrarea în condiții speciale de manipulare, exclusiv prin flota de transport SomProduct sau partenerii agreați.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus