Mese Dining

Mese din lemn masiv

Din zeci de modele de mese la care te poți gândi, de interior, de exterior, din lemn, plastic sau metal, pe Somproduct ai șanse mari să o găsești pe cea perfectă pentru tine.

Masa de dining este un loc special, care adună în jurul lui toată familia. Un mic dejun copios, o cină festivă, o seară de board games - aici este spațiul în care se întâmplă magia.Dacă dorești să îți schimbi masa cu una nouă sau să creezi o zonă de servire care să îți reprezinte stilul personal, descoperă gama de mese din lemn masiv.

Cum pot comanda o masa din lemn masiv

Creatorii Somproduct au realizat modele de mese clasice și moderne, pentru locuințe cu bun gust! Stilurile diverse își doresc să satisfacă așteptări diverse. Astfel, poți alege o masă de 120-129 cm, sau de doi metri. Materialele cu care se îmbină o masă din lemn pot fi metal, marmură sau sticlă, elemente de efect pentru design interior retro sau în tendințe

În gama noastră există și mese extensibile, deci va fi loc la masă pentru toată lumea! Setează filtrul potrivit din partea stângă a paginii, pentru a ajfi mai aproape de produsul pe care ți-l dorești.

Mesele Somproduct din lemn masiv sunt durabile și rezistente. Testează-le prin plasarea unei comenzi online, cu livrare gratuită!

Mergi sus