Pret vechi: 160,00 lei

Special Price 142,00 lei

+ -
Livrare în 3-5 zile
Grăbește-te este ultima bucată
Beneficii

- 14 zile perioadă de returnare

- Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 149 Lei

- Returnarea este Gratuită*

Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Designer: Krauff

Colecția: Marine

Descriere:

Setul Marine va inspira iubitorii artei culinare și pe toți cei care înțeleg importanța echipamentului de foarte bună calitate. Colecția este acoperita cu un strat de email de buna calitate, suprafața smaltuita si neporoasă asigură o igienă perfectă atunci când gătiți sau depozitati alimentele in aceste vase. Realizat din materii prime naturale, smalțul premium KRAUFF permite o igienă optimă a gospodăriei. 

Usor de curatat, ideale pentru o utilizare zilnica!

Culoare: Blue

Material: Metal emailat / Sticla 

Setul conține: 1 Oala cu capac 

- diametru 20 cm, inaltime 13,3 cm, volum 4,1 L

Avantaje:

- Smaltul premium Krauff

- Capacul este realizat din sticla rezistenta la caldura

- Mânerul ergonomic elegant din otel

- Compatibilă cu toate sursele de căldură, inclusiv inducție

- Se pot spala in masina de spalat vase

- Inainte de clatire produsele trebuie lasa-te sa se raceasca, nu se pun fierbinti in apa rece, deoarece se poate deteriora smaltul

Informații produs
Tara Brand
Germania
Garantie
2 ani
Diametru
20 cm
Diametru
20 cm
Inaltime
13,3 cm
Culoare
Bleu
Material
Sticla, Otel
Forma
Rotunda
Model
Simplu
Microunde
Nu
Rezistent la Soc
Nu
Nr Bucati / Set
Intre 0 si 4 buc
Returnare
14 zile
Greutate
1 kg
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Mergi sus