+ -
Termenul de livrare este de 5-6 săptămâni
Bonusuri

- Livrarea si Returnarea este Gratuită

Detalii produs
Suport Saltea Inclus
Da
Garantie
2 ani
Perioada de Retur
14 zile
Disponibil in showroom
Nu
Tara Brand
Polonia
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Pat din lemn de pin Beniamin

Material: Lemn de pin

Vârsta recomandată : + 3 ani

Culoare : Poate fi construit in diverse culori

Culori disponibile: Bordo, Fag, Stejar, Calvados, Par, Turcuaz, Arin ( Anin), Bleumarine, Mahon, Orange, Verde, Orange Plus, Wenge, Roz, Pin, Vanilie, Mov, Natur, Grafit, Alb.

Patul Beniamin este un pat construit şi vopsit special pentru a se integra în orice cameră.
Datorită dimensiunilor generoase patul poate fi folosit de la vârsta de 3 ani până în adolescenţă. 

Patul este realizat din lemn de pin şi componente de cea mai bună calitate, desăvârșit în fiecare detaliu. Are o construcţie robustă şi este realizat în conformitate cu cerințele UE, cu privire la rezistenţa materialelor, astfel încât să asigure un maxim de siguranță şi confort pentru copii dumneavoastră.

Cele doua sertare de sub pat sunt pe roti si sunt încăpătoare, pot fi folosite la depozitarea lenjeriei sau a jucariilor.

Patul supraetajat nu poate fi descompus in doua spatii de dormit individuale.

Detalii tehnice:

Construit din lemn de pin în conformitate cu cerințele UE.

Elementele patului sunt vopsite în trei straturi cu vopsea ecologică pe baza de apă. Patul conţine suport pentru saltea, tip lamelar.

Sertarele sunt incluse in pret.

Greutate sustinuta pentru partea de sus: 100 kg

Greutate sustinuta pentru partea de jos: 200 kg

Dimensiuni exterioare pat:

Pentru saltea 200 x 90 cm : Lungime: 208 cm, lăţime: 97 cm, înălţime: 160 cm

Pentru saltea 200 x 120 cm : Lungime: 208 cm, lăţime: 127 cm, înălţime: 160 cm

Furnizorul recomanda utilizarea unei saltele cu inaltime de 10-12 cm.

Sertarele sunt incluse in pret. 

Asamblare:

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afişat nu include montajul, salteaua şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

un review
client
Stanga/dreapta
Patul este solid, se monteaza destul de usor, dar e de lucru.
As fi vrut sa stiu ca este pe o parte sau pe cealalta parte scara, adica sa fi avut optiunea sa aleg pe care parte vine scara. Acum nu se potriveste cel mai bine in camera copiiilor. De obicei la produsele astea scara este interschimbabila, poti sa o pui pe care parte vrei. La acest pat NU este asa, se potriveste doar intr-un fel.
Mergi sus