Pret vechi: 9.339,00 lei

Special Price 7.641,00 lei

Download app
5% Extra Reducere doar în aplicație!
Livrare între 4 și 15 Martie
Bonusuri

- Livrarea si Returnarea este Gratuită

Detalii produs
Garantie
10 ani
Disponibil in showroom
Nu
Culoare
Natural
Suport Saltea Inclus
Nu
Lada Depozitare
Nu
Returnare
14 zile
Tara Brand
Polonia
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Material: Lemn masiv de stejar

Culoare: Natural

Aspectul extraordinar al patului Heavy Metal pe rotile, cat si calitatea si rezistenta materialelor vor crea un cadru perfect pentru un somn cat mai odihnitor si fara griji. In plus, acest model va optimiza si lumina spatiul, prin frumusetea naturala a lemnului de stejar.

Mobila din lemn de stejar este o optiune pentru cei care doresc rezistenta si durabilitate, pentru ca acestea doua sunt caracteristicile sale principale. In ceea ce priveste designul, mobila din lemn de stejar nu se mai limiteaza doar la stilul rustic, traditional, ci se gaseste si sub forma unor modele absolut moderne. Unul dintre avantajele lemnului de stejar este ca nu necesita o ingrijire deosebita.


Detalii tehnice:

Construit din lemn masiv de stejar 100%.

Grosimea lemnului folosit la cadrul patului este de: 25, 42 si 100 MM.

Elemente de imbinare si feronerie de cea mai bună calitate: Häfele USA & Hettich.

Construit cu o atentie deosebita, desăvârșit în fiecare detaliu. Respecta toate standardele de calitate ale UE.

Suport suplimentar pe centru cu doua picioare.

Nu conţine suport pentru saltea si somiera.


Dimensiuni pat:

Lungime saltea A = 190 / 200 / 210 / 220 cm

Latime saltea B = 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm


In funcţie de dimensiunile saltelei dimensiunea patului este:

Lungime pat = lungimea saltelei A + 7 cm

Lăţime pat = lăţime saltea B + 20 cm

Înălțimea cadrului faţă de sol: 40 cm

Înălțime capatai: 81 cm

Spatiul de sub pat: 23 cm

Spatiul pentru suportul de saltea si saltea in interiorul patului: 13 cm

Grosime laterală: 2.5 cm

Grosime tăblie: 4 cm

Greutate: 65 kg

Timp de asamblare: 45 min

Posibilitatea de instalare a lazii cu suport de saltea: NU

Posibilitatea de instalare a suportului de saltea electric: DA

Posibilitate de asezare sertare sub pat: DA

Greutate: 65 kg

Garantie: 10 ani

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 45 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afişat nu include montajul, salteaua, noptierele şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus