Pret vechi: 1.987,00 lei

Special Price 1.391,00 lei

Download app
5% Extra Reducere doar în aplicație!
+ -
Livrare după data de 15.08.2018
Bonusuri

- Livrarea si Returnarea este Gratuită

Detalii produs
Model
Emma Dark Grey
Suport Saltea Inclus
Da
Culoare
Gri
Colectie
2018
Material
Stofa
Garantie
2 ani
Perioada de Retur
14 zile
Disponibil in showroom
Nu
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Descriere:

Simplu dar versatil, patul Emma Dark Grey se integreaza perfect in dormitorul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.

Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.

Dimensiuni exterioare pat:

Pentru saltea 200 x 140 cm : Lungime: 213 cm, lăţime: 172.5 cm, înălţime capatai: 100cm

Pentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 213 cm, lăţime: 192.5 cm, înălţime capatai: 100cm

Pentru saltea 200 x 180 cm : Lungime: 213 cm, lăţime: 212.5 cm, înălţime capatai: 100cm

Inaltime picioare: aproximativ 10.5 cm

Inaltime laterale: 35.5 cm

Inaltimea cadrului fata de sol: aproximativ 35.5 cm

Detalii tehnice:

Patul conţine suport din lemn pentru saltea.

Furnizorul recomanda folosirea unei saltele de aproximativ 20 cm inaltime.

Spatiul pentru saltea in interiorul patului: aproximativ 9 cm

Patul este tapitat cu stofa.

Cadrul patului este realizat din lemn malaezian. 

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Preţul afişat nu include montajul, salteaua şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

4 review-uri
client
Conform asteptarilor
Calitatea produsului foarte buna, montajul se realizeaza foarte usor, chiar si pentru o persoana. Transportul asigurat prin curierul propriu este excelent, incoparabil cu firmele de curier normale.
client
Emma dark grey
1.Transport, ambalare ok
2. Calitatea produsului foarte buna
3. Asamblare usoara
4. Instructiunile de asamblare nu sunt in limba romana
5. Din lista de materiale lipseau 4 saibe de plastic care se montau intre picioarele de lemn si rama patului conform instructiunilor.
5. Sunt necesare si protectii pt a nu zgaria parchetul.
6. Concluzii : este un produs foarte bun iar observatiile mele sper sa ajute.
client
PAT
;)
client
Pat Emma Dark Grey
Patul este la fel ca in poze, finisajele sunt de calitate, este usor de montat

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus