+ -
Termenul de livrare este de 6-7 săptămâni
Bonusuri

- Livrarea si Returnarea este Gratuită

Detalii produs
Lada Depozitare
Nu
Suport Saltea Inclus
Da
Culoare
Bej
Garantie
2 ani
Perioada de Retur
14 zile
Disponibil in showroom
Nu
Paletar URL
https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/smpdiverse/paletar-lcmft-11jul.pdf
Tara Brand
Italia
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Pat tapitat Metropolitan

Colecţia: Modern

Patul tapiţat Metropolitan este un pat modern conturat in linii drepte, cu accente clasice prin căpătâiul capitonat. Căpătaiul inalt tapiţat va oferă spirijinul şi confortul ideal atunci când vă relaxaţi, citiţi sau priviţi la televizor. Cadrul patului este tapiţat in intregime cu piele ecologica premium, complet detasabila.

Detalii tehnice:

Tapiteria este complet detasabila ( stofa, microfibra si piele ecologica).

Capataiul este imbracat in perne realizate din spuma poliuretanica cu densitatea de 21 kg/m3.

Patul este construit din MDF si lemn masiv de pin.

Patul conţine suport de tip lamelar pentru saltea.

Inaltimea cadrului este de 32 cm.

Inaltime picioare: 6 cm

Dimensiuni exterioare pat:

Pentru saltea 190 x 90 cm : lungime: 226 cm, lăţime: 105 cm, înălţime căpătâi: 95 cm, greutate: 31 kg

Pentru saltea 190 x 120 cm : lungime: 226 cm, lăţime: 135 cm, înălţime căpătâi: 95 cm, greutate: 36 kg

Pentru saltea 190 x 160 cm : lungime: 226 cm, lăţime: 175 cm, înălţime căpătâi: 95 cm, greutate: 41 kg

Pentru saltea 200 x 90 cm : lungime: 236 cm, lăţime: 105 cm, înălţime căpătâi: 95 cm, greutate: 31 kg

Pentru saltea 200 x 120 cm : lungime: 236 cm, lăţime: 135 cm, înălţime căpătâi: 95 cm, greutate: 36 kg

Pentru saltea 200 x 160 cm : lungime: 236 cm, laţime: 175 cm, inălţime capătăi: 95 cm, greutate: 41 kg

Pentru saltea 200 x 180 cm : lungime: 236 cm, laţime: 195 cm, inălţime capătăi: 95 cm, greutate: 44 kg

Inaltimea picioarelor: 20 cm

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Preţul afişat nu include montajul, salteaua, noptierele şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Poza de prezentare a patului este cu titlu orientativ, produsul este tapitat cu Dany 011.

Acest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori, preţul poate varia in funcţie de materialul ales.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus