+ -
Termenul de livrare este de 5-6 săptămâni
Bonusuri

- Livrarea si Returnarea este Gratuită

Detalii produs
Suport Saltea Inclus
Da
Culoare
Gri
Garantie
2 ani
Perioada de Retur
14 zile
Disponibil in showroom
Nu
Paletar URL
https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/smpdiverse/paletar-fargotex_2018.pdf
Tara Brand
Polonia
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Material: Piele ecologica

Un pat foarte potrivit pentru orice dormitor este modelul Modern, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine. Designul deosebit al patului, precum si calitatea materialelor il vor face foarte potrivit pentru orice tip de decor sau de spatiu. Valoarea acestui pat este resimtita din plin doar atunci cand veti descoperi ca va poate oferi comfortul dorit si ca aspectul sau elegant va da personalitate dormitorului dumneavoastra.

Detalii tehnice:

Elemente de imbinare si feronerie de cea mai bună calitate.

Construit cu o atentie deosebita, desăvârșit în fiecare detaliu. Respecta toate standardele de calitate ale UE.

Contine suport de saltea rabatabil, cu acces in lada de depozitare.

Montaj rapid și ușor.

Dimensiuni exterioare pat:

Saltea 200 x 120 cm : lungime: 240 cm, laţime: 136 cm, inălţime capătăi: 90 cm

Saltea 200 x 140 cm : lungime: 240 cm, laţime: 156 cm, inălţime capătăi: 90 cm

Saltea 200 x 160 cm : lungime: 240 cm, laţime: 176 cm, inălţime capătăi: 90 cm

Saltea 200 x 180 cm : lungime: 240 cm, laţime: 196 cm, inălţime capătăi: 90 cm

Saltea 200 x 200 cm : lungime: 240 cm, laţime: 216 cm, inălţime capătăi: 90 cm

Înălțimea cadrului: 25 cm

Înălțimea picioarelor: 5 cm

Spatiul pentru saltea in interiorul patului: 7 cm

Grosime laterala: 8 cm

Grosime tablie: 32 cm

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afişat nu include montajul, salteaua, noptierele şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Poza de prezentare a patului este cu titlu orientativ.

Acest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori, preţul poate varia in funcţie de materialul ales.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

un review
client
Nivelul de profesionalism al livrării
Calitatea produsului este corespunzătoare însă aș vrea să atrag atenția asupra modalității in care Somproduct alege să livreze acest tip de pat. Este util de știut că dacă plătiți și pentru montaj trebuie să coordonați dvs echipa de montare cu șoferul care face livrarea pt că ei nu au nicio afiliație comună. Totodată șoferul nici măcar nu livrează până la ușă, astfel că puteți ajunge asemeni mie in situația în care pierdeți jumătate de zi in așteptarea coletelor, timp in care echipa de montare vă lasă baltă, păstrați coletele unde puteți sau le urcați dvs singurei, pt ca montarea sa se facă peste inca două zile, când le convine distinșilor domni montatori. Acesta e nivelul de profesionalism la care vă puteți aștepta din partea Somproduct.
Mergi sus