Pret vechi: 347,00 lei

Special Price 296,00 lei

+ -
Livrare în 3-5 zile
Grăbește-te este ultima bucată
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Premii: Reddot Award 2016 Winner / German Design Award 2017

Descriere:

AIRY este primul vas de plante care curăță aerul din interiorul unei încaperi.

Datorită AIRY, locuița dumneavoastră devine un mediu de sănătate climatic în 24 de ore. Imaginați-vă un dispozitiv care poate detecta toate bacteriile din mediul înconjurător. Acesta se bazează pe cercetarea NASA pentru stațiile spațiale.

Un sistem AIRY poate neutraliza aproximativ 75% din cele mai periculoase bacterii din mediu dintr-o încăpere de 16 mp în numai 24 de ore.

AIRY funcționează cu o tehnologie inteligentă de biofiltrare. În locul unei energii electrice, folosim puterea naturală și astfel vasul AIRY "ventilează" (prin utilizarea efectului de stivă) prin rădăcinile plantei.

O singură plantă care crește în AIRY este de 8 ori mai eficace în curățarea aerului decat intr-un vas de flori obișnuit. Conceptul de AIRY se bazează pe diferite studii științifice,în special NASA, care demonstrează că plantele pot curăța aerul din mediul înconjurător de bacterii.

În același timp, AIRY oferă plantei condiții ideale pentru a crește si a se dezvolta. Cu AIRY, orice plantă va crește magnific si natural.

Detalii tehnice:

- Intervalul de udare poate fi de la patru până la șase săptămâni folosindu-se aproximativ 2-4 litri de apa.

- Complet silențios și fără energie electrică.

- Un vas AIRY este suficient pentru a curăța până la 40 de metri cubi de aer în termen de 24 de ore.

Nu este necesară schimbarea filtrului.

- 6 tipuri de plante indicate pentru purificarea aerului: Mauna Ioa, Dracaena Marginata, Dracaena Fragrans Massangeana, Orchidee, Ficus Benjamina, Epipremnum Aureum.

 Funcții:

- distruge poluanții atmosferici din mediul înconjurător.

- plantele beneficiază de o ventilație naturală si o hidratare optimă.

- îngrijirea plantelor este simplificată datorita rezervorului pentru apa.

- un accesoriu benefic si decorativ pentru casa.

Dimensiuni: latime 27 cm, inaltime 27 cm, diametru 22 cm 

Greutate: aproximativ 2 Kg

Culoarealb / verde

Material: Polipropilena

Despre brand:

NASA a descoperit ca prin intermediul plantelor putem sa avem un aer proaspăt si curat.

AIRY este primul vas de plante din lume, care curata aerul cu ajutorul rădăcinilor. Planta folosita in vasul Airy este caracterizata de opt ori mai eficienta decât într-un vas obișnuit.

AIRY face ca planta sa fie un sistem de purificare a aerului de înaltă performanță in locuința dumneavoastră.

Informații produs
Tara Brand
Germania
Garantie
1 an
Culoare
Alb
Material
Polipropilena
Capacitate Litri
2 L, 4 L
Returnare
14 zile
Greutate
3 kg
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

un review
client
Un produs de calitate
Inca astept sa observ schimbarile produse.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus