Depozitare gratuită 120 zile
Depozitare gratuită 120 zile
Returnează orice în 14 zile
Returnează orice în 14 zile
Modalități multiple de plată
Modalități multiple de plată
Informații produs
Tara Brand
Polonia
Garantie
2 ani
Dimensiunile spatiului de dormit
195 x 140 cm
Inaltime Sezut
45 cm
Adancime totala
96 cm
Adancime Sezut Canapea
58 cm
Adancime Sezut Fotoliu
58 cm
Latime Fotoliu
95 cm
Latime Canapea
195 cm
Inaltime Totala
95 cm
Inaltime Fotoliu
95 cm
Culoare
Maro
Culoare Picioare
Maro
Mecanism Recliner
Nu
Lada Depozitare
Nu
Tip Canapea
Canapea Extensibila
Material Picioare Canapea
Lemn
Material Cadru
Lemn, Pal
Numar Locuri
5 Persoane
Material Suprafata
Piele Naturala
Stil
Clasic
Mobilier Pentru
Living
Asamblare
Necesita Montaj
Timp de asamblare
40-50 minute
Colectie Universala
Parma
Returnare
14 zile
Greutate
131 kg
Descriere

Descriere:

Setul Parmis impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Cadrul solid va asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica N30. Canapeaua si fotoliile au un spatar bine conturat si picioare din lemn, care îi confera luminozitate si transparenta.

Setul este format din:

- 1 Canapea Extensibila, 3 Locuri, Parmis, l195xA96xH95 cm

- 2 Fotolii fixe tapitate Parmis, l95xA96xH95 cm

Dimensiuni canapea extensibila 3 locuri: 

Latime totala: 195 cm

Adancime totala: 96 cm

Adancime sezut: 58 cm

Inaltime totala: 95 cm

Inaltime sezut: 45 cm

Inaltime picioare: 2 cm

Greutatea produsului: 71 kg

Dimensiunile spatiului de dormit: 195 x 140 cm

Dimensiuni fotoliu fix:

Latime totala: 95 cm

Adancime totala: 96 cm

Adancime sezut: 58 cm

Inaltime totala: 95 cm

Inaltime sezut: 45 cm

Inaltime picioare: 2 cm

Greutatea produsului: 30 kg

Detalii tehnice:

Produsele sunt tapitate. Tapiteria nu este detasabila.

Sezutul produselor este elastic si nedeformabil datorita constructiei pe spuma poliuretanica N30 si T-21 / T-24.

Cadrul solid al produselor este realizat din lemn de pin si pal.

Picioarele sunt din lemn.

Asamblare:

Produsele nu sunt montate. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 40-50 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afisat nu include montajul si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Poza de prezentare a produsului este cu titlu orientativ, produsul din imaginea de prezentare este tapitat cu piele naturala din Grupa I Madras.

Acest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori, pretul poate varia in functie de materialul ales.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.

Costul direct de returnare depinde de valoarea comenzii, conform tabelului de mai jos:

Valoare ComandaCost Direct Retur
< 15 kg 45 lei
15 - 29,99 kg 75 lei
30 - 49,99 kg 100 lei
50 - 99,99 kg 150 lei
100 - 199,99 kg 250 lei
200 - 299,99 kg 400 lei
≥ 300 kg 600 lei

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Formularul de Retur e in coloana a 2-a din Footer (subsolul paginii) in sectiunea MYSOMPRODUCT.

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Pentru soluționarea reclamațiilor este nevoie este necesară păstrarea ambalajelor produselor până la rezolvarea acestora. Totodată, atunci când se trimite reclamația este necesar ca aceasta să fie trimisă împreună cu poze ale etichetelor ce se regăsesc pe ambalajul fiecărui produs.

Dacă produsul returnat este deteriorat, conține urme vizibile de utilizare, are pete, este murdar sau rupt și nu poate fi vândut ca și produs nou ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă de 30% din valoarea produsului, sau în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervăm dreptul de a refuza produsul.

În cazul saltelelor si saltelelor suplimentare returnate care au fost scoase din husa de testare din material TNT sau care nu dispun de husa de testare se va percepe o taxă de 30% din valoarea saltelei pentru acoperirea costului de retapițare.

Produsele destinate folosirii personale intime și care au fost scoase din ambalajul lor original: huse de protecție, perne, pilote, lenjerii de pat, NU se pot returna.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Întrebări și răspunsuri

Ai nelămuriri? Pune o întrebare și poți primi răspuns de la comunitate

Mergi sus