Pret vechi: 22.190,00 lei

Special Price 19.164,00 lei

+ -
Livrare între 11 și 21 Decembrie
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Colectia: Montenegro

Culoare: Stejar Rustic

Material: Lemn / Furnir

Colectia Montenegro reprezinta definitia frumusetii, astfel incat orice interior sa atraga priviriile. Farmecul natural al lemnului in combinatie cu inserțiile metalice subliniază

stilul original al acestei colecții. Formele subtile și gama delicată de culori creează multe oportunități pentru aranjamente interesante care sa reflecte personalitatea

membrilor familiei.

Setul de mobila de dining Montenegro se potriveste in orice locuinta, fiind un set simplu dar cu personalitate.

Setul este format din :

1 Vitrina Montenegro 10dimensiuni : latime: 58 cm, înalţime: 198 cm, adancime: 42 cm, greutate: 66 kg

1 Vitrina Big Montenegro 12, dimensiuni : latime: 90 cm, înalţime: 198 cm, adancime: 42 cm, greutate: 102 kg

1 Comoda cu 4 sertare si 2 usi Montenegro 45, dimensiuni : latime: 163 cm, înalţime: 87 cm, adancime: 42 cm, greutate: 79 kg

1 Comoda cu vitrina cu 4 sertare si 2 usi Montenegro 47, dimensiuni : lungime: 180 cm, înalţime: 87 cm, adancime: 42 cm, greutate: 85 kg

1 Etajera Small Montenegro 34, dimensiuni : latime: 105 cm, inaltime: 23 cm, adancime: 23 cm, greutate: 6 kg

1 Masa extensibila Montenegro 40, dimensiuni : latime: 160 - 250 cm, inaltime: 76 cm, adancime: 90 cm, greutate: 98 kg

Detalii tehnice:

Produsele sunt realizate din lemn si furnir.

Sistemul de iluminare de la vitrine si etajere nu este inclus in pret.

Respecta toate standardele de calitate ale UE.

Asamblare:

Produsele nu sunt montate. Asamblarea poate fi executata in 180 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afişat nu include montajul, scaunele şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Scaunele nu sunt incluse in set.

Informații produs
Tara Brand
Polonia
Garantie
2 ani
Culoare
Stejar
Stil
Modern
Material
Lemn, Furnir
Numar Piese
6
Numar de Persoane
4, 6
Extensibila
Da
Soft Close
Nu
Sistem Deschidere
Maner
Asamblare
Necesita Montaj
Timp de asamblare
180 minute
Colectie
Montenegro
Returnare
14 zile
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus