Pret vechi: 9.066,00 lei

Special Price 7.830,00 lei

+ -
Livrare între 12 și 22 Noiembrie
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Colectia: Country

Culoare: Alb / Stejar Stirling

Material: MDF / Sticla

Colecția Country este un mobilier care evocă emoții. Forma lor unică și detaliile rafinate vă vor permite să creați aranjamente care să reflecte stilul dumneavoastră. O

gamă armonioasă de culori și detalii subliniază stilul individual al fiecărei piese. Mânerele elegante pun accentul pe stilul întregii colecții și îmbunătățesc funcționalitatea

mobilierului.

Setul de mobila Country se potriveste in orice dining, fiind un set simplu dar cu personalitate.

Setul este format din :

1 Comoda cu vitrina cu 2 sertare si 3 usi Country 48dimensiuni : latime: 163 cm, înalţime: 113 cm, adancime: 45 cm, greutate: 81 kg

1 Vitrina Country 12, dimensiuni : latime: 104 cm, înalţime: 204 cm, adancime: 45 cm, greutate: 89 kg

1 Comoda cu 3 sertare si 2 usi Country 45,  dimensiuni : latime: 163 cm, inaltime: 89 cm, adancime: 45 cm, greutate: 67,5 kg

1 Etajera Country 35, dimensiuni : latime: 143 cm, inaltime: 23 cm, adancime: 22 cm, greutate: 10 kg

1 Masa extensibila Country 40, dimensiuni : latime: 140 - 214 cm, inaltime: 76 cm, adancime: 90 cm, greutate: 68 kg

Detalii tehnice:

Produsele sunt realizate din MDF.

Manerele sunt din metal cu finisaj negru.

Respecta toate standardele de calitate ale UE.

Asamblare:

Produsele nu sunt montate. Asamblarea poate fi executata in 180 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afişat nu include montajul şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Scaunele nu sunt incluse in set.

Informații produs
Tara Brand
Polonia
Garantie
2 ani
Culoare
Alb
Stil
Rustic
Material
MDF
Numar Piese
5
Numar de Persoane
4, 6
Extensibila
Da
Soft Close
Nu
Sistem Deschidere
Maner
Asamblare
Necesita Montaj
Timp de asamblare
180 minute
Colectie
Country
Returnare
14 zile
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus