Pret vechi: 2.292,00 lei

Special Price 1.998,00 lei

+ -
Termenul de livrare este de 8-9 săptămâni
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Colectia: Gota

Culoare: Alb 

Material: Pal  / Sticla

Colectia Gota este creata special pentru aranjarea unui hol modern si elegant, construit cu o atentie deosebita la detalii. Multitudinea detaliilor elegante in combinatie cu
tonurile bicolore alb si natural evidentiaza caracterul original al acestei colectii.

Setul de mobilier pentru hol Gota completeaza perfect casa dumneavoastra oferindu-i o nota de autenticitate.

Setul este format din:

- 1 Dulap cu oglinda, din pal cu 2 usi, Gota Alb, dimensiuni: latime: 60 cm, adancime: 38 cm, inaltime: 198 cm, greutate: 53 kg

- 1 Banca din pal cu 2 usi, Gota Alb, dimensiuni: latime: 78 cm, adancime: 38 cm, inaltime: 50 cm, greutate: 25 kg

- 1 Cabinet din pal cu 1 sertar si 2 usi Gota Alb / Natural, latime: 78 cm, adancime: 38 cm, inaltime: 85 cm, greutate: 69 kg

- 1 Cuier cu etajera din pal Gota Natural, dimensiuni: latime: 78 cm, adancime: 26 cm, inaltime: 148 cm, greutate: 21 kg

- 1 Oglinda decorativa din pal Gota Natural, dimensiuni: lungime: 78 cm, latime: 78 cm, grosime: 2 cm, greutate: 15 kg

Detalii tehnice:

Produsele sunt realizate din pal.

Respecta toate standardele de calitate ale UE.

Asamblare:

Produsul este partial asamblat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 210 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afisat nu include montajul si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Informații produs
Customizabil
Nu
Permite Buy Back
Nu
Tara Brand
Germania
Garantie
2 ani
Stil
Modern
Culoare
Alb
Finisaj Exterior
Mat
Contine
Sertare, Rafturi, Sine Haine, Oglinda, Usi
Numar Sertare
1 sertar
Numar Usi
6 usi
Material
Sticla, Pal
Numar Piese
5
Soft Close
Nu
Sistem Deschidere
Maner
Oglinda Inclusa
Da
Asamblare
Necesita Montaj
Timp de asamblare
210 minute
Returnare
14 zile
Greutate
153 kg
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus