Pret vechi: 3.532,00 lei

Special Price 2.890,00 lei

+ -
Livrare între 6 și 16 August
Beneficii

- Livrarea si Returnarea sunt Gratuite*

Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Colectia: Belfort

Culoare: Alb / Alb lucios

Material: MDF / Sticla

Mobilierul din colecția Belfort combină designul modern cu funcționalitatea. Detaliile delicate în culoarea nucului San Diego evidențiază perfect farmecul fiecărei piese de

mobilier. Mânerele integrate subtil în structura fronturilor ofera luminozitate. Mobilierul Belfort vă permite să aranjați o sală de mese elegantă sau o cameră de zi

modernă. Fiecare moment petrecut în casa dumneavoastra va fi definit de confort, oferind un cadru plin de rafinament.

Setul de mobila Belfort se potriveste in orice living, fiind un set simplu dar cu personalitate.

Setul este format din :

1 Comoda cu rafturi si 1 usa Belfort 44dimensiuni : lungime: 99 cm, adancime: 41 cm, înalţime: 128 cm, greutate: 65 kg

1 Vitrina Belfort 11, dimensiuni : lungime: 65 cm, adancime: 41 cm, înalţime: 198 cm, greutate: 52 kg

1 Comoda TV Belfort 25,  dimensiuni : lungime: 150 cm, adancime: 41 cm, inaltime: 44 cm, greutate: 28 kg

1 Etajera Belfort 35, dimensiuni : lungime: 150 cm, adancime: 20 cm, inaltime: 27 cm, greutate: 9 kg

Detalii tehnice:

Produsele sunt realizate din MDF.

Rafturile superioare ale vitrinei Belfort 11 si comodei Belfort 44 sunt dotate cu sistem de iluminare integrat.

Respecta toate standardele de calitate ale UE.

Asamblare:

Produsele nu sunt montate. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afişat nu include montajul, masa de cafea şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Masa de cafea nu este inclusa in set. Aceasta se poate achizitiona separat.

Informații produs
Tara Brand
Polonia
Garantie
2 ani
Soft Close
Nu
Returnare
14 zile
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus