Pret vechi: 4.956,00 lei

Special Price 4.448,00 lei

Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Colectia: Madeline

Culoare: Alb / Grafit / Negru

Finisaj: Mat

Material: Pal / MDF

Colectia Madeline este creata special pentru aranjarea unui living sau dining modern si elegant, construit cu o atentie deosebita la detalii. Multitudinea detaliilor elegante in combinatie cu tonurile alb, stejar si gri inchis evidentiaza caracterul original al acestei colectii. 

Setul de living de 7 piese Madeline  Alb / Grafit reprezinta o piesa de mobilier atemporala, usor de integrat in interiorul locuintei.

Setul este format din :

- 1 Cabinet din pal si MDF cu 1 usa Madeline Alb, dimensiuni: latime: 60 cm, adancime: 44 cm, inaltime: 61 cm, greutate: 23 kg

- 1 Comoda din pal si MDF cu 1 sertar si 1 usa, Madeline Alb, dimensiuni: latime: 140 cm, adancime: 44 cm, inaltime: 61 cm, greutate: 54 kg

- 1 Comoda TV din pal si MDF cu 1 usa Madeline Grafit / Alb, dimensiuni: latime: 159 cm, adancime: 50 cm, inaltime: 75 cm, greutate: 31 kg

- 1 Etajera suspendat din pal si MDF Madeline Grafit, dimensiuni: latime: 160 cm, adancime: 22 cm, inaltime: 22 cm, greutate: 10 kg

- 1 Vitrina suspendata din pal si MDF cu 1 usa, Madeline Alb / Grafit, dimensiuni: latime: 40 cm, adancime: 36 cm, inaltime: 125 cm, greutate: 27 kg

- 1 Cabinet suspendat din pal si MDF cu 1 usa, Madeline Alb, dimensiuni: latime: 40 cm, adancime: 36 cm, inaltime: 125 cm, greutate: 27 kg

- 1 Biblioteca suspendata din pal si MDF Madeline Grafit, dimensiuni: latime: 20 cm, adancime: 20 cm, inaltime: 125 cm, greutate: 11 kg

Detalii tehnice:

Produsele sunt realizate din MDF si pal.

Usile si sertarele contin sistem de inchidere Soft Close.

Sistemul de iluminat LED din interiorul vitrinei este inclus in pret.

Respecta toate standardele de calitate ale UE.

Asamblare:

Produsul este partial asamblat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 210 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afisat nu include montajul, alte piese de mobilier si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Informații produs
Customizabil
Nu
Tara Brand
Germania
Garantie
2 ani
Culoare
Alb
Material
PAL, MDF
Stil
Modern
Numar Piese
7
Soft Close
Da
Sistem Deschidere
Maner
Asamblare
Necesita Montaj
Timp de asamblare
210 minute
Returnare
14 zile
Greutate
183 kg
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor:

  • Seturi de mobilier (dormitor, living, baie) – 149 lei
  • Colțare și canapele – 149 lei
  • Dulapuri – 149 lei
  • Paturi – 89 lei
  • Piese de mobilier (comode, comode TV, biblioteci, mese de toaletă, rafturi, vitrine) – 79 lei
  • Saltele – 69 lei
  • Mese – 59 lei
  • Fotolii – 49 lei
  • Scaune – 39 lei
  • Alte produse – 29 lei

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Întrebări și răspunsuri

- o întrebare
Adaugă o întrebare
LK
31 Oct 2020
Buna ziua.
Am descoperit din descrierea componentelor caracteristicile dimensionale.
Totusi nu am reusit sa deduc lungimea totala a ansamblului comodei TV. (partea de jos a ansamblului)
- 1 Cabinet din pal si MDF cu 1 usa Madeline Alb, dimensiuni: latime: 60 cm
- 1 Comoda din pal si MDF cu 1 sertar si 1 usa, Madeline Alb, dimensiuni: latime: 140 cm
- 1 Comoda TV din pal si MDF cu 1 usa Madeline Grafit / Alb, dimensiuni: latime: 159 cm,
Facand un calcul, rezulta 359 cm lungime.

Mai am o rugaminte: exista cumva vre-un standard de material ca sa-mi spuneti indicativul materialelor folosite pentru a le identifica in magazinele din Ploiesti astfel ca si sotia mea sa nu mai aiba obiectii.
LP
02 Noi 2020
Echipa SomProduct
Lungimea totala a ansamblui din partea de jos, se calculeaza cu: Cabinet din pal si MDF cu 1 usa Madeline Alb cu latimea de 60 cm + Comoda din pal si MDF cu 1 sertar si 1 usa, Madeline Alb cu latimea de 140 cm , iar de la comoda TV din pal si MDF cu 1 usa Madeline Grafit / Alb se calculeaza strict partea cu gri , unde vine usa cu rafturile, (deoarece bratele superioare care au latimea de 159 cm vin atasate deasupra corpurilor) si in acest caz este latimea corpului gri din mijloc este de 40 cm, iar atunci lungime finala a ansamblului este de 240 cm. In ceea ce priveste materialul, baza corpurilor este din PAL si fatetele din MDF, insa nu avem codurile exacte de material de la producator.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus