8.541,00 lei
+ -
Livrare între 25 Februarie și 8 Martie
Bonusuri

- Livrarea si Returnarea este Gratuită

Detalii produs
Garantie
2 ani
Disponibil in showroom
Nu
Soft Close
Nu
Returnare
14 zile
Tara Brand
Polonia
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Set Dormitor Retro

Colecţia: Retro

Culoare: Stejar Canyon

Material: Pal melaminat

Dormitorul reprezinta locul in care ne refugiem pentru a ne reincarca cu energie pentru o noua zi, odihnindu-ne sau relaxandu-ne chiar si pentru cateva clipe. De aceea, amenajarea acestuia este foarte importanta deoarece trebuie sa emane acea stare de liniste de care avem atata nevoie. Setul Retro este un dormitor cu un design vintage si elegant, construit cu o atentie deosebita la detalii.

Dormitorul este format din :

- Pat Retro

Patul este construit cu somieră rabatabilă şi ladă pentru depozitare.

Dimensiuni exterioare pat:

Pentru saltea 200 x 90 cm : lungime: 240 cm, lăţime: 122 cm, înălţime căpătâi: 100 cm

Pentru saltea 200 x 120 cm : lungime: 240 cm, laţime: 152 cm, inălţime capătăi: 100 cm

Pentru saltea 200 x 140 cm : lungime: 240 cm, lăţime: 172 cm, înălţime căpătâi: 100 cm

Pentru saltea 200 x 160 cm : lungime: 240 cm, laţime: 192 cm, inălţime capătăi: 100 cm

Pentru saltea 200 x 180 cm : lungime: 240 cm, laţime: 212 cm, inălţime capătăi: 100 cm

Adâncimea saltelei în pat : 6 cm. ( cât intră salteaua în pat )

Înălţimea cadrului cu picioare: aproximativ 34 cm

Înălţimea picioarelor: 4 cm

- Oglinda, 110 x 81 cm

- Dulap cu 4 usi, dimensiuni: lungime 173 cm, adancime 60 cm, înalţime 194 cm

- Noptieră cu sertare, 2 buc, dimensiuni: lăţime 50 cm, adâncime 45 cm, înălţime 52 cm

- Comodă cu sertare, dimensiuni: lăţime 115 cm, adâncime 45 cm, înălţime 96 cm

Detalii tehnice:

Grosime PAL 16 mm. Cant ABS rezistent la lovituri si umezeala.

Feronerie de cea mai buna calitate.

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 40-55 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afişat nu include montajul, salteaua şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

un review
client
Dormitor
Dormitorul arata bine si in realitate. Am avut probleme cu livrarea lui in schimb, patul a ajuns in 10 saptamani si prima parte a venit cu livrare in fata blocului a trebuit sa astept si sa dau telefoane la somproduct pentru ca in final sa vina cineva sa le aduca sus.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus