Pret vechi: 755,00 lei

Special Price 604,00 lei

+ -
Nu găsești dimensiunea?
Termenul de livrare este de 5-7 zile
Beneficii

- Livrarea si Returnarea sunt Gratuite*

Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Somieră tapițată cu cadru metalic, picioare din lemn și elemente de consolidare metalice.

Înălțimea somierei: cca. 31 cm ( in cazul in care salteaua nu intra deloc in cadrul tapitat )

Înălțime picioare : cca. 28 cm

Latime cadru: cca. 18 cm

Somierele tapițate prezentate sunt realizate dupa cum urmeaza :

- Cadru metalic întodoit din țeavă pătrată de 30x30x1,5 mm

- Picioare din lemn

- Elemente de margini tapițate

- Șipci elastice din furnir tehnic presat în 7 straturi

- Elemente de încastrare din material plastic

- Alte elemente de asamblare (șuruburi,piulițe)

Aceste produse se realizează într-o gama foarte largă de dimensiuni, oferim orice caracteristici dimensionale în funcție de comandă.

* Imagine cu caracter informativ

Informații produs
Garantie
2 ani
Returnare
30 zile
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

24 review-uri
client
somiera tapițată
Foarte reyulită , mulțumesc , felicitări !
client
somiera tapitată ,


execuîie bună, respectat culoare și dimensiuni, transport prompt și bun . MULȚUMESC !

client
Usor dezamagita
Am ales usor dezamagita pentru ca, desi, per total, somiera arata bine sipcile elastice sunt prost prinse, din loc in loc, jucannd. Din fericire nu deranjeaza la dormit. Tapiteria nu are modelul din poza, ci doar culoarea dar este precizat faptul ca imaginea este doar cu caracter informativ. Mi s-ar parea corect sa faci poza la ce ai si nu ce ai vrea sa ai sau ai avut, cumparatorii fiind pusi astfel in tema cu tot design-ul. Montajul e mult spus, practic trebuie montate doar piciarele, stranse cu suruburile cu care vin. Ambalarea este foarte bine facuta, nu am avut probleme cu transportul si nici cu urcatul la etaj, am precizat ca doresc acest lucru. Un alt lucru care mća incuract a fost precizarea ca ''Aceste produse se realizează într-o gama foarte largă de dimensiuni, oferim orice caracteristici dimensionale în funcție de comandă.'', ceea ce nu e real, singurele, cred, dimensiuni pe care le realizaeaza referindu-se la L si l nicidecum la Inaltime si altele. Dar, per toal, sunt multumita si de produs si de livrare si de relatia cu clientii.
client
Somiera tapiţată
Un produs excelent.
client
Somiara Tapitata
Este foarte usor de montat si este foarte comoda. Garanteaza un somn profund si o relaxare maxima impreuna cu salteaua ortopedica cu arcuri Hypnose. Multumesc Somproduct

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus