Pret vechi: 1.505,00 lei

Special Price 1.144,00 lei

Download app
5% Extra Reducere doar în aplicație!
+ -
Livrare în 1-3 zile
Grăbește-te este ultima bucată
Bonusuri
Secțiunea va fi actualizată în curând
Detalii produs
Culoare
Gri
Material
Inox
Garantie
1 an
Perioada de Retur
14 zile
Disponibil in showroom
Nu
Tara Brand
Regatul Unit
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Descriere:

Tehnologia de presă la rece s-a schimbat pentru totdeauna, până în prezent fructele și legumele erau taiate in bucati mici pentru procesul de stoarcere. F1800 utilizeaza un imens tub de alimentare de trei inch, care nu necesita pregatirea fructelor sau a legumelor in bucati mici, aceastea se pot folosi intregi.

Prin presare la rece, fructele și legumele sunt stoarse fără a utiliza căldură sau frecare, in comparatie cu  tehnologia de stoarcere lenta

Sucul este mai sanatos, cu un nivel nutritiv mult mai ridicat, gust intens si culoare vie, naturala. F1800 produce un suc care nu se separă și este plin de enzime si substante nutritive astfel incat corpul dumneavoastra va fi plin de energie. Simplu, delicios si sanatos.

Detalii tehnice:

-  Anti robinet de scurgere

- Construit din otel inoxidabil, usor de curatat

- Functionare silentioasa

Este prevazut cu 3 dispozitive pentru realizarea sucului, serbetului si a inghetatei

Funcții:

- Este recomandata folosirea produsului cel mult 30 min

- Tensiune: 220 - 240V

- Putere: 240W

Dimensiuni: lungime 19 cm, latime 14 cm, inaltime 35 cm

Inaltime produs asamblat: 49 cm

Greutate: aproximativ 4,7 kg

Culoare: negru / gri

Materialotel inoxidabil / 100% BPA

Despre brand:

Fridja s-a gandit sa ofere clientiilor un aparat care ajuta la stoarcerea fructelor si legumelor precum si a fructelor uscate. Sucurile sunt benefice pentru detoxifierea organismului avand efecte pozitive asupra pielii.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

2 review-uri
client
Excelent juicer. Smoothiuri delicioase
Excelent juicer. Smoothiuri delicioase Nu este prea greu, il pot ridica cu o mână cu mânerul. Imi place.
client
Liniștit, puternic, frumos.
Liniștit, puternic, frumos. Pur și simplu funcționează. Face sucurile presate la rece.
Mergi sus