Pret vechi: 177,00 lei

Special Price 111,00 lei

Modalități de plată
  • Online cu card de debit sau credit
  • Online prin PayPal
  • Transfer bancar
  • La livrare, cu cardul sau cash
  • Plata în 12 rate fără dobândă *

* Plata în rate nu este valabilă pe perioada campaniilor de reducere.

Informații produs
Tara Brand
Grecia
Garantie
2 ani
Diametru
35 cm
Culoare
Negru
Tip Tigaie
Wok
Capac Inclus
Nu
Inductie
Da
Material Maner
Lemn
Material
Otel Carbon
Forma
Rotunda
Microunde
Nu
Rezistent la Soc
Nu
Nr Bucati / Set
Intre 0 si 4 buc
Returnare
14 zile
Greutate
2 kg
Descriere

Colecția: Cantonese

Descriere:

Colectia Cantonesecontine vase pentru gatit de inalta calitate din otel carbon cu strat antiaderent. Tigaia wok 32 cm va inspira iubitorii artei culinare si pe toti cei care intțeleg importanta echipamentului de foarte buna calitate. 

Culoare: Negru / Natur

Capac: Nu

Material: Otel Carbon

Material maner: Lemn

Diametru: 35 cm

Inaltime: 9,2 cm

Capacitate: 6,5L

Avantaje:

- Se poate folosi pe toate sursele de caldura, inclusiv inducţie.

- Procesul de producţie implica emisii reduse de dioxid de carbon. Nu conţine PTFE şi PFOA.

- Gatit 100% sanatos.

- Învelis antiaderent ultra durabil.

- Invelis rezistent

- Curatare usoara.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.

Returnarea produselor este GRATUITA.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Formularul de Retur e in coloana a 2-a din Footer ( subsolul paginii ) in sectiunea MYSOMPRODUCT.

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

un review
client
Wok
Wok-ul este asa cum m-am asteptat, usor de manevrat ,suficient de mare ,design frumos si materiale netoxice !!!

Întrebări și răspunsuri

- o întrebare
Adaugă o întrebare
AG
08 Ian 2021
În cît timp ajunge comanda în sinaia județul PH
LP
11 Ian 2021
Echipa SomProduct
Acest model momentan nu se mai poate comanda fiind epuizat stocul, insa cand exista in stoc, are livrare rapida in 3-5 zile lucratoare.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus