Pret vechi: 60,00 lei

Special Price 48,00 lei

+ -
Nu găsești dimensiunea?
Livrare după data de 25 Februarie
Beneficii

-Returnarea este Gratuită*

Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Husă de protecție pentru saltea.

Husa de protecție îmbracă şi protejează salteaua pe o fața.
Această husă vă protejează impotriva formării acarienilor, prelungeşte durata de utilizare a saltelei şi in acelasi timp vă oferă un confort sporit.

Este fabricată din materiale de cea mai bună calitate, matlasată cu vată antialergică de 180 grame / mp.

Se usucă foarte repede, rezistentă la spalari repetate, nu se deformează după spalare, nu necesită călcare pentru că nu se şifonează.
Se poate igieniza prin spalare la o temperatură ridicată.

Informații produs
Tara Brand
România
Garantie
2 ani
Design
Clasic
Returnare
14 zile
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

168 review-uri
client
Husa
Am ales aceasta husa si nu cea care imbraca salteaua si pe laterale pt ca era singura care putea fi facuda la comanda...dimensiuni usor atipice. Este o husa buna, cu toate ca daca nu ar fi fost problema dimensiunii cred ca o alegeam pe cea ce imbraca salteaua pe parti. Singura dexamagire e ca in cazul meu unul dintre elastice nu era cusut...pur si simplu atarna
Larisa Piroi team member miercuri, 18 decembrie 2019
Buna ziua,

Inainte de toate dorim sa ne cerem scuze pentru neplacerea creata odata cu neconformitatea elasticului.
Vom tine cont de parerea dumneavoastra si facem tot posibilul ca astfel de situatii sa fie evitate pe viitor.

Va multumim pentru intelegerea oferita!

O zi cat mai frumoasa!
client
Evaluare husa de protectie
Am alocat doar 2 stele pentru confort, pentru umplutura acestei huse, mult mai subtire decat ma asteptam si comparand cu ce avem deja de la alt producator - o umplutura mai consistenta ar fi asigurat un confort mult superior (asa cum arata si fotografia).
client
Protectie saltea
Sunt practice.
client
Husa protectie saltele
Este o husa de calitate, bine executata. Se potriveste perfect pe saltea.

client
Husă pat
Ok, calitatea dvs. Deosebită

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus