AFILIERE

×

SOMPRODUCT - INSPIRING CONFORT

PROGRAMUL DE AFILIERE SOMPRODUCT

Alătură-te echipei SomProduct!

 

Programul de afiliere SomProduct îți oferă posibilitatea să îți transformi pasiunea pentru Home&Deco în venituri! Deții un forum, un blog sau poate o pagină de Facebook? Fii colaboratorul nostru și împreună vom avea beneficii. Oferim tot sprijinul necesar și consultanță pentru afiliații aflați la început de drum în acest domeniu.

Să ne cunoaștem mai bine!

Pornind de la devizia ,,SomProduct Inspiring Comfort!”, suntem motivați zilnic să oferim produse de cea mai bună calitate, particularizate după preferințele fiecărui cumpărător. SomProduct își propune să continue ceea ce a început acum mai bine de 16 ani. Dorim să ducem tradiția mai departe, motiv pentru care am adus în România colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai înaltă calitate.

Avantajele afiliaților SomProduct

Afilierea în domeniul Home & Deco înseamnă comisioane mai mari și mai puțin efort pentru tine. SomProduct le este recunoscător partenerilor săi, iar valoarea comisioanelor este stabilită direct cu afiliatul și poate să difere.

Beneficii:

Suntem recunoscători partenerilor care își doresc să crească alături de noi. Recompensăm frecvent cei mai activi afiliați prin premii și comisioane preferențiale.

Nișa de afiliere Home&Deco se află în top 3 cele mai profitabile industrii din comerțul online, iar SomProduct oferă comisioane de 7.5%.

Ești primul care află noutăți despre promoții și beneficii în cadrul firmei. Îți punem la dispoziție o gamă variată de bannere și articole publicitare pe care le poți folosi cu ușurință așa cum dorești!

Suntem o echipă tânără și dinamică! Oferim suport permanent chiar și pentru afiliații aflați la început de drum pe nișa Home&Deco. Suntem pregătiți mereu să răspundem întrebărilor și solicitărilor voastre.

Gama largă de produse din portofoliul SomProduct se reflectă și în diversitatea clienților. Înnoirea permanentă a catalogului de produse stârnește interesul unui public larg.

Respectăm efortul partenerilor noștri, motiv pentru care numărul de telefon pentru traficul trimis prin afiliați este eliminat.

Cum obțin comisioane cu ajutorul SomProduct?

Nimic mai simplu! Accesează link-ul de afiliere SomProduct și alătur-te echipei noastre. Îți punem la dispoziție toate materialele de care ai nevoie în promovarea produselor: bannere, feed-uri de produse, documente informative. Oferim consultanța de care ai nevoie, personalizată metodelor alese de tine în romovare!

Termeni și condiții:

https://www.somproduct.ro/conditii

Date de contact:

Email: afiliere@somproduct.ro

Tel: 0316300830

Ai nevoie de ajutor?

Haide să facem cunoștință! Echipa SomProduct îți stă la dispoziție pentru orice întrebări. Fie că ești nou în afiliere sau momentan activezi în nișe diferite, suntem aici să îți oferim tot suportul necesar. Indiferent de gradul de experiență pe care îl ai ca afiliat, SomProduct este gata să te primească în echipă!

Pentru detalii și întrebări, mă găsești la adresa de e-mail:

afiliere@somproduct.ro

Sabina Lelcu

Social Media Manager

Alătură-te echipei SomProduct printr-un simplu click: