Pret vechi: 5.333,56 lei

Special Price 3.900,00 lei

+ -
Termenul de livrare este de 5-6 săptămâni
Beneficii

- Livrarea si Returnarea sunt Gratuite*

Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Colecţia: Modern

Culoare: Verde / Natural

Material tapiterie: Stofa (100% Poliester)

Patul Mae Velvet tapițat cu stofă (catifea) are un design simplu, dar modern. Patul Mae Velvet nu este doar o piesă de mobilier elegantă, cele 7 picioare oferă o stabilitate mai bună și un confort sporit. Datorită paletei cromatice, acest pat poate să fie accesorizat cu ușurință, fiind foarte versatil.

Dimensiuni exterioare pat:

Saltea 200 x 140 cm: lungime: 216 cm, lăţime: 153 cm, înălţime totală căpătâi: 116 cm

Saltea 200 x 160 cm: lungime: 216 cm, lăţime: 173 cm, înălţime totală căpătâi: 116 cm

Saltea 200 x 180 cm: lungime: 216 cm, lăţime: 193 cm, înălţime totală căpătâi: 116 cm

Inaltime picioare: 15 cm

Greutate totala: 68 kg

Culoare picioare: Natural

Detalii tehnice: 

Patul este construit pe cadru de lemn de fag si este tapitat in intregime cu stofa.

Picioarele sunt realizate din lemn.

Patul se poate curata cu un burete umed sau cu ajutorul aspiratorului.

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Preţul afişat nu include montajul si salteaua si accesoriile din poza de prezentare. 

Informații produs
Tara Brand
Germania
Garantie
2 ani
Inaltime capatai
116 cm
Inaltime picioare pat
15 cm
Culoare
Verde
Suport Saltea Inclus
Nu
Material
Stofa
Lada Depozitare
Nu
Timp de asamblare
60 minute
Returnare
14 zile
Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus