Livrare între 25 Februarie și 8 Martie
Bonusuri

- Livrarea si Returnarea este Gratuită

Detalii produs
Garantie
2 ani
Paletar URL
https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/smpdiverse/paletar-fargotex.pdf
Disponibil in showroom
Nu
Culoare
Crem
Suport Saltea Inclus
Da
Material
Stofa
Lada Depozitare
Da
Returnare
14 zile
Tara Brand
Polonia
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Pat tapiţat Retro

Patul tapiţat Retro cu un desen unic imbină în mod armonios stilul vintage cu cel modern. Căpătâiul rotunjit şi capitonat cu butoni reinvie eleganţa perioadei Golden Age şi conferă personalitate dormitorului.

Cadrul complet tapiţat, cu bordură ingustă, este conturat in linii moderne ce contrastaeză stilul vintage al capataiului. Remarcabil, elegant, vintage, acest pat este alegerea perfectă pentru un dormitor cu o atmosferă senină şi calmantă.

Detalii tehnice:

Patul este construit pe cadru de lemn tapiţat.

Patul conţine suportul pentru saltea de tip somieră rabatabilă şi ladă pentru depozitare.

Montaj rapid și ușor. Montajul se realizează in 60 de minute pe baza schiţei de montaj inclusă in colet.

Dimensiuni exterioare pat:

Pentru saltea 200 x 90 cm : lungime: 240 cm, lăţime: 122 cm, înălţime căpătâi: 100 cm

Pentru saltea 200 x 120 cm : lungime 240 cm, laţime: 152 cm, inălţime capătăi: 100 cm

Pentru saltea 200 x 140 cm : lungime: 240 cm, lăţime: 172 cm, înălţime căpătâi: 100 cm

Pentru saltea 200 x 160 cm : lungime: 240 cm, laţime: 192 cm, inălţime capătăi: 100 cm

Pentru saltea 200 x 180 cm : lungime: 240 cm, laţime: 212 cm, inălţime capătăi: 100 cm

Adâncimea saltelei în pat : 6 cm ( cât intră salteaua în pat )

Înălţimea cadrului cu picioare: aproximativ 34 cm

Înălţimea picioarelor: 4 cm

Preţul afişat nu include montajul, salteaua, noptierele şi accesoriile din imaginea de prezentare a produsului. Pretul patului poate diferi fata de pretul afisat in functie de materialul ales.

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Poza de prezentare a patului este cu titlu orientativ.

Acest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice.

Returnarea produselor este Gratuita
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

un review
client
Pat tapitat
O sugestie: tapițeria laterala să fie prinsa cumva de marginea din lemn a patului, să nu fie sub forma de husa/învelitoare.

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus