Testează saltelele noastre timp de 30 de zile

SomProduct vă oferă posibilitatea să testați saltelele achiziționate timp de 30 de zile.

Suntem foarte încrezători în calitatea produselor oferite și tocmai din acest motiv îți oferim 30 de zile perioadă de testare a saltelelor noastre. Această ofertă este valabilă pentru cumpărăturile efectuate Online sau în magazinele Lumea Somnului.

Totuși, deoarece pot apărea situații în care modelul de saltea ales nu corespunde în totalitate cu așteptările dumneavoastră și trebuie returnat, sunt câteva recomandări pentru întreținerea produsului în perioada de testare.

Pentru că la SomProduct avem toleranță 0, față de problemele care țin de igienă, toate saltele desigilate, reintră automat în ciclu de producție pentru verificarea structurii și schimbarea husei de suprafață.

În cazul saltelelor testate, în husa de material textil, fără a desigila produsul - prin desigilare, înțelegem îndepărtarea sacului textil care acoperă produsul - nu vor fi percepute costuri de diminuare a valorii.

În cazul în care produsul a fost testat desigilat, prin desigilare, întelegem deschiderea ambalajului din material textil care acoperă produsul, se va percepe un cost 30% din valoare produsului.

Starea produsului desigilat/sigilat trebuie precizată în momentul completării formularului de retur. Daca produsul va fi receptionat în sediul SomProduct, desigilat, cu husa de suprafață deteriorată, murdară sau ruptă, se va percepe costul menționat de 30%.

Recomandările noastre de întreținere a saltelei în perioada de testare:

  • Păstrați toate documentele (factură, certificat de garanție, etc) pentru a putea solicita returnarea produsului.
  • Încercați să așezați salteaua pe un suport plan.
  • Utilizați ambele părți al saltelei pentru a testa comfortul acesteia.
  • Bucurați-vă de cele 30 de zile de testare!
Continuă Cumpărăturile

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus