Testează saltelele noastre timp de 30 de zile

SomProduct vă oferă posibilitatea să testați saltelele achiziționate timp de 30 de zile.

Suntem foarte încrezători în calitatea produselor oferite și tocmai din acest motiv îți oferim 30 de zile perioadă de testare a saltelelor noastre. Această ofertă este valabilă pentru cumpărăturile efectuate Online sau în magazinele Lumea Somnului.

Salteaua poate fi scoasă din ambalajul original pentru a putea simți cu adevărat comfortul oferit, in termenii si condițiile politicii de schimbare/returnare. Detalii complete legate de procedurile de testate si returnare a saltelelor pot fi vizualizate in pagina de Termeni si Conditii.

Totuși, deoarece pot apărea situații în care modelul de saltea ales nu corespunde în totalitate cu așteptările dumneavoastră și trebuie returnat, sunt câteva recomandări pentru întreținerea produsului în perioada de testare.

Recomandările noastre de întreținere a saltelei în perioada de testare:

  • După primirea saltelei este recomandat să păstrați ambalajele produsului până sunteți sigur că produsul este perfect pentru dumneavoastră.
  • Păstați toate documentele (factură, certificat de garanție, etc) pentru a putea solicita schimbarea sau returnarea produsului.
  • Încercați să așezați salteaua pe un suport curat care sa nu păteze sau să murdărească noua saltea. În cazul în care produsul va prezenta urme de praf,pete, etc va fi perceput un cost de retapițare al saltelei.
  • Utilizați ambele părți al saltelei pentru a testa comfortul acesteia.
  • Bucurați-vă de cele 30 de zile de testare!
Continuă Cumpărăturile

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus