SERVICIUL DE MONTAJ

disponibil doar pentru București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Știm că montajul mobilierului nou achiziționat poate fi obositor și consumator de timp. Nu e întotdeauna ușor să ai la îndemână uneltele necesare și nici să urmărești instrucțiunile complicate de montare.

Pentru a-ți asigura confortul, SomProduct vine în întâmpinarea nevoilor tale prin serviciul de instalare a produselor, asigurat prin colaboratori externi.

Cât costă serviciul de instalare?

Prețul este afișat în pagina de produs și se poate selecta la momentul plasării comenzii. Se achită în momentul achitării contravalorii produselor.

Dacă optezi ulterior pentru serviciul de instalare, pentru oricare din produsele comandate, poți achita contravaloarea serviciului în showroom-urile noastre sau prin ordin de plată, înainte de programarea montajului. După plată, montajul se va realiza în 1-3 zile.

Cum se face instalarea produselor?

În aproximativ 48 de ore de la plasarea comenzii, vei primi un e-mail, prin care confirmăm montajul.

Partenerii noștri te vor contacta, pentru a stabili data și ora potrivită pentru tine.

Durata procesului de montare și instalare variază, în funcție de dimensiunea și complexitatea mobilierului. Echipa de lucru va monta produsele conform schițelor furnizate de producător, va așeza produsele în poziția indicată de client și va curăța spațiul în care s-au instalat produsele.

Calitatea montajului se validează prin semnarea unui proces verbal cu clientul.

În ce orașe este disponibil acest serviciu?

În acest moment, servicul de instalare este disponibil în București, Cluj-Napoca și Timișoara, inclusiv în zonele metropolitane ale orașului (aproximativ 15 km în exteriorul acestuia).