Coltar tapitat extensibil Skandia Blue cu sezlong pe partea stanga

+ -
Termenul de livrare este de 4-5 săptămâni
Bonusuri
Secțiunea va fi actualizată în curând
Detalii produs
Perioada de Retur
14 zile
Lada de depozitare
Da
Garantie
2 ani
Culoare
Bleu
Numar Persoane
3 Persoane
Structura
Arcuri
Materiale
Stofa
Stil
Modern
Disponibil in showroom
Nu
Tara Brand
Polonia
Modalități de plată
Plata în 12 rate fără dobândă:
Descriere

Coltar extensibil Skandia Blue
Colecţia: Modern
Culoare: Albastru

Colţarul reprezintă o piesă de mobilier necesară intr-un living modern şi este zona preferată de relaxare a întregii familii. Şezutul coltarului Skandia este elastic şi nedeformabil datorită construcţiei pe structură cu arc continuu închis în spumă poliuretanică, confortul fiind asigurat. Colţarul Skandia îmbina stilul cu practicul, acesta se extinde şi se transformă într-un pat confortabil ideal prentru utilizarea zilnică.

Detalii tehnice:

Cadrul este construit din lemn masiv si MDF, cu sistem de extensie metalic. 

Colţarul este tapiţat cu stofa de calitate, foarte rezistentă şi uşor de întreţinut.

Este extensibil şi are ladă pentru depozitarea lenjeriei.

Dimensiuni:

Lungime: 250 cm

Adâncime: 190 cm

Înălţime: 77 cm

Extins, colţarul oferă o suprafaţa de dormit de: 

Lungime: 215 cm

Lăţime: 130 cm

Asamblare: 

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pernele decorative sunt cu titlu orientativ, culoarea acestora poate sa difere fata de poza de prezentare.

Returnare

Aveti posibilitatea sa returnati produsele cumparate de pe www.somproduct.ro  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Unele dintre produse beneficiaza de un termen de returnare mai mare oferit de SomProduct, termen care se afla pe pagina de prezentare a produsului.
Pe www.somproduct.ro , costurile directe de returnare sunt fixe pentru fiecare produs din comanda si se aplica atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice. În functie de categoria de produs din care face parte produsul se percepe un cost dupa cum urmeaza:

-gama de iluminat 29 lei

-saltele și saltele suplimentare 59 lei

-produse până în 3 kg 29 lei (ex.: lenjerii de pat, huse de protecție, decorațiuni, etc.)

-piese de mobilier 59 lei (ex.: mese, scaune, noptiere, comode, etc.)

-seturi de mese și scaune considerate ca fiind un singur produs 97 lei

-paturi 69 lei

-canapele și fotolii 159 lei

-În cazul unei comenzi integrale, costul de returnare nu poate să depășească 159 lei


Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0316 300 830 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 20.00 sau prin e-mail la clienti@somproduct.ro

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal (sau daca termenul de incercare oferit este mai mare decat 14 zile, in ultima zi calendaristica trecuta in termenul de incercare, calculata din momentul primirii produsului. Spre exemplu, daca un produs beneficiaza de 60 zile de incercare, termenul de completare al formularului este cel tarziu a 60-a zi calendaristica din momentul primirii produsului). Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

 

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.