SomProduct, Inspiring Comfort!

 
Orice poveste începe la un moment dat, dar a noastră a început și la un motiv dat.
 
În 2008, doi oameni curajoși și-au propus să schimbe modul în care vă alegeți unul dintre cele mai importante obiecte din casă: salteaua. Este produsul care ne influențează tuturor odihna, confortul și, astfel, viața întreagă.
 
Noi spunem că am urmat un vis pentru vise frumoase. Ne-am ascultat dorința de a oferi oamenilor din România saltele...
 
✔de calitate
✔comandate simplu online
livrate rapid acasă
care pot fi testate
împreună cu sfaturi și consultanță de care știam că aveți nevoie
 
5 produse au dat startul magazinului online SomProduct: 3 saltele, 1 somieră și 1 canapea produse în fabrica din Baia Mare care furnizează și astăzi saltele proiectate inteligent, dar și cu suflet. După 4 ani de la lansare, în 2012, pe somproduct.ro au apărut prietenii buni ai saltelelor pe care românii deja le iubeau: paturile confortabile, în variante de design potrivite fiecărui gust.
 
SomProduct
 
Ne bazăm, chiar de la început, pe faptul că fiecare dintre voi are nevoie de un sfat specializat când alege piese de mobilier pentru acasă. Și de experiența unei echipe care înțelege provocările pe care le întâmpinați fie că sunt legate de calitatea somnului, organizarea casei sau amenajarea modernă a unui spațiu. În 2021, această echipă are peste 100 de oameni care pun suflet în tot ceea ce fac și schimbă, astfel, modul în care mobilați, decorați, vă relaxați și vă odihniți.
 
Suntem pasionați și de tehnologie, iar magazinul online este dovada noastră de apreciere a confortului vostru. Ne place să facem lucrurile simple și accesibile prin:
 
✔Detalii clare despre fiecare produs
Posibilitatea de a evalua fiecare produs transparent și din experiența autentică a fiecăruia dintre voi
✔O gamă de produse variată și adaptată la astăzi și acum
Creativitate și pasiune pentru fiecare noutate adăugată în shop
 
Mai mult decât atât, în 2020 am lansat propria companie de curierat dedicată transportului de mobilier. Asta pentru că știm că livrarea unui pat, a unei saltele, a unui set de living sau a oricărei alte piese de mobilier este diferită de livrarea decorațiunilor.
 
În 2008, 95% dintre comenzi veneau de la voi telefonic. Am preluat comenzi 7 zile din 7, în parcări, în mașină, în vizite la prieteni -pentru că ne-am dorit să fim alături de voi atunci când alegeți să faceți o schimbare în confortul de acasă. Am început povestea cu o investiție de 300 lei și multă încredere în ceea ce ne doream de la somproduct.ro. Astăzi, magazinul online devine tot mai prietenos și ușor de folosit. Pentru ca voi să faceți alegerile relaxat, să explorați colecțiile alături de cei dragiși să aduceți acasă exact ceea ce vă doriți.
 
Peste 90.000 de produse unice în magazinul online
 
Spațiu de depozitare de 10.000 mp
 
Peste 250.000 de comenzi livrate
 
Pentru noi, toate aceste cifre înseamnă, de fapt, un singur lucru: misiunea celor 2 curajoși din 2008, Sergiu și Cristina Cadar, continuă.
Vă mulțumim și vă dorim cumpărături inspirate!
 

Divizii

Mergi sus