SomProduct, Inspiring Comfort!

Aceasta este deviza care ne motivează în fiecare zi, dorința de a crea și de a oferi produse care să îmbunătățească nivelul de confort al fiecarui cumpărător. Pentru că știm cat de important este să avem parte de un somn odihnitor și să ne înconjurăm de obiecte frumoase și de bună calitate, SomProduct își propune să aducă pe piața din România produse de top, realizate cu o deosebită atenție la detalii. Descoperă povestea noastră. Ești parte din ea!

SomProduct

Povestea noastră începe în anul 1995 cu deschiderea fabricii de saltele manufacturate de la Baia Mare. Tradiția a mers mai departe în toți acești ani, păstrând calitatea și confortul, dar aducând totodată noutăți și varietate.

Timpul a trecut și nici noi nu am stat în loc. În anul 2008, din dorința cofondatorului de a îmbunătăți serviciile firmei și de a se apropia de client, SomProduct a intrat în mediul online și în casele a sute de români.

SomProduct își propune să continue ceea ce a început acum mai bine de 17 ani. Interesul real față de cerințele clientului ne-a făcut să aducem în România colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai înaltă calitate. Atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților vor rămâne mereu prioritățile noastre. Astăzi, grija pentru clienți a lărgit portofoliul firmei cu articole de prestigiu Home&Deco.

Divizii

SomProduct Team

Echipa noastră este formată din persoane tinere și motivate, unite din pasiunea pentru mobilă și home design. Deviza echipei SomProduct este de a trata clientul așa cum am dori să fim tratați fiecare dintre noi.

SomProduct

 

SomProduct mai aproape de tine!

În toți acești ani SomProduct a fost primit în casele a milioane de clienți. A venit momentul să vă invităm la rândul nostru în Showroom-urile tematice intitulate,"În lumea somnului”. Vă așteptăm să facem cunoștință în unul din showroom-urile noastre din București, Brașov, Cluj Napoca sau Ungaria.

SomProduct

Poză din Showroom Cluj

SomProduct

Poză din Showroom Ungaria

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Mergi sus